Γιατί εμάς

check mark icon 5383Luxury resort σε ελληνικό περιβάλλον

check mark icon 5383Ευνοϊκό κλίμα

check mark icon 5383Ρομαντική & ζεστή ατμόσφαιρα 

check mark icon 5383Customer oriented service

check mark icon 5383Πακέτο ποιοτικών παροχών

check mark icon 5383Πρόσβαση από κεντρικές αρτηρίες ( Λ. Βάρης, Λ. Αγ. Μαρίνας )

check mark icon 5383Προσιτή τιμή

check mark icon 5383Πάντοτε προσφορές 

Περιγραφή Χώρων

Περνώντας την καγκελόπορτα του κτήματος με τα χειροποίητα φανάρια, φτιαγμένα από τοπικό τεχνίτη τη δεκαετία του 30, ανεβαίνοντας το πλακόστρωτο και αφήνοντας πίσω σου το γήπεδο τένις , ο επισκέπτης αντικρίζει δεξιά του το παλιό πετρόχτιστο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου με την πλακόστρωτη αλέα του που στο κέντρο της βρίσκεται μια ελιά (σύμβολο της Αρχαίας Αθήνας) και από μπροστά του την καμάρα εισόδου του Pool side στολισμένη με κάθε λογής λουλούδια.

Ο χώρος της πισίνας είναι πραγματικά μια αποκάλυψη , βλέποντας την να ξεδιπλώνεται ανάμεσα στις αιωνόβιες ελιές. Είναι μια απόλαυση τους ζεστούς μήνες του χρόνου για αξέχαστες στιγμές.

Εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα της δεξίωσης σας περιβαλλόμενος από ψηλούς τοίχους στολισμένους με λουλούδια και αναρριχώμενα και σειρές κυπαρισσιών σαν φυσικούς ανεμοφράκτες . Η δυνατότητα φιλοξενίας είναι περίπου 450 άτομα καθιστοί και 1.000ατόμων cocktail. Ο φωτισμός διακριτικός και σοφιστικέ με κολώνες τοποθετημένες εκεί που χρειάζεται και με χωνευτό φωτισμό που τονίζει τα πέτρινα τοιχία .

Το Luxury Room  (Chalet) μαζί με την πέργκολα που συνήθως φιλοξενεί το μπουφέ είναι μια φυσική συνέχεια του χώρου της πισίνας ,έτοιμο να σας υποδεχτεί στην περίπτωση μιας καλοκαιρινής καταιγίδας αλλά και για τις χειμωνιάτικες νύχτες με το πετρόχτιστο τζάκι που δεσπόζει στον χώρο, απέναντι ακριβώς από το νυφικό τραπέζι. Περιβάλλεται από μεγάλες γυάλινες επιφάνειες για να απολαμβάνει ο κάθε καλεσμένος την πλούσια βλάστηση.

Ο Prive χώρος του κτήματος (630 τ.μ.) είναι ιδανικός για δεξιώσεις 180-200 ατόμων για εσάς που επιθυμείτε κάτι πιο προσωπικό. Περιβάλλεται από τεράστια δέντρα. Μοντέρνος αλλά με μοναστηριακές πινελιές και βαριές πόρτες. Το μπαρ στην αριστερή του πλευρά αλλά και ο βραχόκηπος με τα συντριβάνια δίνουν μια νεανική νότα και ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου προσθέτουν την αίσθηση της πολυτέλειας και αρχοντιάς. Είναι ένας χώρος που προκαλεί μοναδικά συναισθήματα, ένα μέρος που δεν το άγγιξε το πέρασμα του χρόνου, έτοιμος να φιλοξενήσει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές.

Η Ιστορία Μας

Πέραν της πλούσιας διακόσμησης, το κτήμα Βέλλη κρύβει μέσα του μια μεγάλη οικογενειακή παράδοση που ξεκινά από τα μέσα του περασμένου αιώνα.

Είναι ένα μέρος φτιαγμένο με αγάπη και σεβασμό για τη φύση, συνδυάζοντας την με την πολυτέλεια, δεμένο με ευχάριστες οικογενειακές στιγμές, σας περιμένει να γιορτάσετε το ξεκίνημα της δικής σας οικογένειας.

Τα ψηλά κυπαρίσσια που συγχρόνως παίζουν τον ρόλο ανεμοφράκτη μαζί με τα πεύκα , τις φιστικιές , τις αμυγδαλιές, τις κουμαριές και τις ελιές , είναι μια ωδή στην Μεσογειακή φύση.

Όλη η φροντίδα του κτήματος γίνεται με σεβασμό στο περιβάλλον (λιπάσματα χρησιμοποιούνται μονό όταν είναι απολύτως απαραίτητα) Όλα τα απόβλητα (κλαδιά, φύλλα) χρησιμοποιούνται για λίπασμα μέσα στο κτήμα. Όλα τα οικήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να δένουν αρμονικά με το περιβάλλον και είναι φτιαγμένα με φυσικά υλικά (πέτρα και ξύλο)

Είναι ένας μικρός πνεύμονας για την Αττική έχοντας περίπου 2000 δέντρα

Συμβάλλει στην διατήρηση της καθαριότητας της ευρύτερης περιοχής

Το Κτήμα Βέλλη είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την ομορφότερη και σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας. Με τρεις διαφορετικούς χώρους το Poolside, το Luxury Room Velli, και το Prive, το Κτήμα Βέλλη σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το χώρο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και στον χαρακτήρα σας έτσι ώστε να απολαύσετε τις στιγμές σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους όπως ακριβώς ονειρεύεστε. Άνεση και πολυτέλεια είναι τα δύο πιο εμφανή χαρακτηριστικά του χώρου. Η πλούσια βλάστηση από κωνοφόρα, ελιές, φιστικιές και πολύχρωμα λουλούδια προσφέρει δροσιά ακόμα και τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου και ο προσεγμένα διαμορφωμένος από επαγγελματίες διάκοσμος θα σας κάνει να αισθανθείτε οικειότητα αλλά και άνεση σε έναν εξαιρετικά ποιοτικό χώρο. Το βυζαντινό εκκλησάκι κοσμεί το Κτήμα διακριτικά και προσφέρει πολλές δυνατότητες φωτογράφισης.